Autoklinikka

Etsimme lisää osaajia asennukseen    

Novela Oy on kasvava mainosteippauksiin, opasteisiin ja valomainoksiin erikoistunut yritys. Asiakaskuntamme kattaa yrityksiä monipuolisesti aina pk-seudun yhden henkilön mikroyrityksistä suuriin, valtakunnallisiin pörssiyhtiöihin.

Sijaitsemme Kirkkonummella Masalassa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme 30 työntekijän voimin 1500 neliön modernin laitekannan tehtaassa. Tehdas sijaitsee Länsiväylän ja Kehä III:n risteyskohdassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pihallamme on paljon parkkitilaa autolle, Masalan juna- ja bussiasemat ovat muutaman sadan metrin päässä.


ETSIMME ASENTAJAA

Etsimme 1-2 asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme käyttöösi alan parhaat työkalut, pakettiauton liikkumiseen työaikana sekä mukavat työkaverit. Työsi on monipuolista ja tapahtuu pääasiassa asiakkaiden kohteissa, joissa asennat yksin tai ryhmässä esimerkiksi ikkunateippauksia, teknisiä merkintöjä, opasteita tai autoteippauksia.

Edellytämme hakijalta:
- Suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi katsotaan eduksi
- B-luokan ajokorttia, Be- ja C-kortti katsotaan eduksi
- Oma-aloitteellisuutta, vastuunottokykyä ja asiakaspalvelutaitoa
- Hyvää asennetta ja innostusta oppia uutta
- Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta pystymme myös kouluttamaan sinut, jos olet reipas ja kiinnostunut alasta

Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen työsuhteen ja kokoaikaisen päivätyön
- Kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan
- Alan parhaat työkalut ja laitteet
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
- Mukavat työkaverit ja tarvitsemasi tuen työssä pärjäämiseen
- Joustavasti sovittavat vuosilomat

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit työpaikasta. Arkisin kello 8.00–15.00 tuotantopäällikkö Anita Koponen, puh 050 300 1546 tai anita.koponen@novela.fi 

Novela Oy
Kehänreuna 1
02430 MASALA