Lisää rytmiä projektinhallintaan ja markkinointiin: Nata aloitti koordinaattorina

11/2023

Lisää rytmiä projektinhallintaan ja markkinointiin: Nata aloitti koordinaattorina


Novelalla marraskuun alussa projekti- ja markkinointikoordinaattorina aloittanut Natalia Lintonen on syystäkin innoissaan: – Täällä ideoidaan ja tehdään joka päivä ihan valtavan upeita toteutuksia, on mahtavaa päästä esittelemään niitä maailmalle!

Ihan pienenä Nata halusi koulun siivoojaksi. Sen jälkeen suunnitelmat muuttuivat, ja hän tahtoi musiikinopettajaksi. Näin kävikin: Forssasta kotoisin oleva Nata muutti 16-vuotiaana Helsinkiin opiskelemaan Sibelius-lukioon.

– Valmistuin Helsingin Konservatoriosta muusikoksi, ja opiskelin sen jälkeen Tampereen ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiksi. Olen aina ollut hyvin päämäärätietoinen! Nata nauraa.

Nyt Nata on yksi Novelan projektikoordinaattoreista, ja hänellä on vastuualueenaan myös markkinointi. Rooli on uusi myös Novelalle. 

– Projekti- ja markkinointikoordinaattorin rooli on todella mielenkiintoinen: pääsen käyttämään luovuuttani ja ongelmanratkaisukykyäni, jotka ovat hioutuneet koulutuksen ja aiemman työkokemukseni myötä. 

– Minulla on hallussani Novelan sosiaalisen median kanavat, joihin tuotan kuvia, videoita ja tekstiä. Olen aitiopaikalla, koska pääsen seuraamaan niin myyjien työtä kuin tuotantoakin, ja pidän pyörät pyörimässä molemmissa. 

Nata on työskennellyt kouluissa niin musiikinopettajana ja kuin erityislasten ohjaajanakin. – Heidän kanssaan työskentely oli valtavan kiinnostavaa ja hedelmällistä. Viestinnän monimuotoisuus tuli tutuksi päivittäin.

– On todella suuri rikkaus, että tulen tähän Novelan maailmaan vähän ulkopuolelta. Meillä on niin kokeneita pitkän linjan tekijöitä, että heiltä helposti saattaa unohtua, miten luovia ja monipuolisia ratkaisuja täällä tuotetaan ihan päivittäin. 

Nata on päässyt jo ensimmäisinä työpäivinään käsiksi moneen ja oppinut paljon: – Kaikki ei todellakaan ole vielä siirtynyt verkkoon! Täällä tehdään paljon printtiä ja muuta konkreettista. Kokonaisia sisustuksia, brändi-ilmeiden uudistuksia ja muuta valtavaa. Me ihmiset olemme kuitenkin hyvin visuaalisia ja nautimme kauniista ympäristöistä, joten tällaiselle on tarvetta.

 – Asiakaskaan ei aina tiedä etukäteen ihan tarkkaan, mikä olisi paras mahdollinen ratkaisu hänen tarpeeseensa. Meillä täällä riittää kokemusta, ammattitaitoa ja näkemystä tukea asiakasta jo ihan alkuideoista ja suunnittelusta lähtien. 

Natan tavoitat numerosta 040 542 7409 tai s-postilla natalia.lintonen@novela.fi.

Tervetuloa tiimiin, Nata!

Ollaanko yhteydessä?