Novelalle myönnettiin 3M MCS -sertifikaatti

Novelalle myönnettiin 3M MCS -sertifikaatti

– Saimme heinäkuussa 2016 sertifioinnin, joka oikeuttaa toimimaan 3M-takuuvalmistajana. Voimme tarjota takuun työllemme, jonka laadusta nyt myös 3M ottaa vastuuta, kertoo toimitusjohtaja Raimo Nygård Novela Oy:stä. 

Novela saa myöntää 3M MCS -takuun asiakkaalle, koska tuotteiden valmistuksessa noudatetaan asianmukaisia ja testattuja 3M-tuotantomenetelmiä sekä materiaaleja. Takuu koskee esimerkiksi väriongelmia, haalistumista tai halkeilua. 

– Jos tuotteessa on joku vika, käymme ottamassa vanhan pois, valmistamme uuden ja asennamme sen niin, että asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän huolta ja vaivaa, Nygård kertoo. 

Takuu kattaa 3M-tuotteiden materiaalit, silloin kun niissä on vikaa. Eri materiaaleilla on eri takuuaika, jopa 5-6 vuotta. Näin Novela voi tuottaa jatkuvasti korkeaa laatua asiakkailleen ja mahdollisen materiaalivian sattuessa tuote on takuun piirissä.

– Esimerkiksi leasingauton teippauksessa takuu on voimassa todennäköisesti kauemmin kuin auto on edes käytössä. Kysy Novelan henkilökunnalta lisää takuuajoista, kehottaa Nygård. 

Vain sertifioitu yritys saa tarjota 3M-takuun

3M MCS -takuun saavat tarjota yritykset, joilla on vankka kokemus sertifioitujen teknologioiden, tuotantomenetelmien ja materiaalien käytöstä. Novelan henkilökunta on saanut asianmukaisen koulutuksen tuotteiden valmistukseen, ja yrityksellä on vankka taloudellinen pohja sekä tahto noudattaa korkeita eettisiä periaatteita. 

– Päätimme investoida sellaisiin laitteisiin ja väreihin, joiden ansiosta on mahdollisuus tarjota takuu. Asiakkaamme voi myös tarjota takuun eteenpäin, esimerkiksi elementtipintojen seinägrafiikasta rakennuksen omistajalle. Näin minimoidaan virhe- ja ongelmatilanteet, Nygård iloitsee.