Automatia

TalletusOtto-automaateille lisää opastusta.

Novela toteuttaa uuden graafisen ilmeen TalletusOtto-automaateille ja lisää tarroituksella myös automaattien asiakasinformaatiota ja -ohjeistusta. Automaatteja on eri puolella Suomea yhteensä 165 kappaletta.

Kun johtaja Harri Pennanen soitti Novelan myyntiin Jari Lindqvistille, oli tavoite selvä. Automatia Pankkiautomaatit Oy halusi analyysin nykyisten TalletusOtto-automaattien graafisesta ilmeestä, löydettävyydestä ja opastavista tarroista.

– Otin yhteyttä vanhaan tuttuun, hyvään ja luotettavaan toimijaan. Ajatuksena oli tehdä ulkoasu-analyysi ja sen myötä arvioida minkälaista uutta ilmettä TalletusOtto-automaatit mahdollisesti tarvitsevat, kertoo Pennanen.

TalletusOtto on automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille. Automaatissa on myös Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Kestävät tarrat tutulta toimijalta.

Novelan asiantuntijat kävivät katsomassa TalletusOtto-automaatteja ja tekivät sen pohjalta useita ehdotuksia graafisen ilmeen parantamiseksi. Automatia valitsi yhden ehdotuksen, josta tehtiin pilotti heidän tiloihinsa. 165 automaatin tarroitus alkaa toukokuussa 2017.

– Yhden pienen muutoksen jälkeen idea oli hyväksytty. TalletusOtto-automaatit saavat sinisen kauluksen ja selkeän opastuksen, Lindqvist kertoo.

– Novela valitsi helposti asennettavat, laadukkaat ja pitkäikäiset materiaalit. Tärkeintä uudessa ilmeessä on kuitenkin asiakasohjeistuksen paraneminen, Pennanen kiittää.