Uusi Novela Group palvelee kattavasti

Uusi Novela Group palvelee kattavasti

Visuaalisia ilmeitä toteuttava Novela Oy teki kesällä 2016 yritysostoja ja laajeni osaomistuksin Novela Groupiksi. Tarkoitus on neljän yrityksen tiiviin yhteistyön ansiosta palvella asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin avaimet käteen -periaatteella. 

– Yhteistyömme Novela Groupissa on tiiviimpää kuin normaalissa alihankintasuhteessa ja saamme siitä synergiaetua. Asiakkaalle se näkyy helppoutena ja joustavuutena. Yksi toimeksianto riittää, me katsomme porukalla että asiat tulee hoidettua niin kuin pitää, toteaa toimitusjohtaja Raimo Nygård.

Tavoitteena valtakunnallinen toiminta

Novela Group koostuu pääkaupunkiseudulla toimivasta Novela Oy:stä, Keski-Suomessa palvelevasta Novela KS Oy:stä, yli 40 vuotta upeita valomainoksia tehneestä NeonTeos Oy:stä sekä myymälöiden miljöitä rakentavasta, puutyöosaamisen huippuosaajasta Miljöö Center Oy:stä.

– Novela KS palvelee Keski-Suomea, etenkin Jyväskylän talousaluetta. Näin esimerkiksi toimitus- ja asennusaikataulut ovat joustavampia, kun ei tarvitse lähteä etelästä liikkeelle. 

Novela Group suunnittelee myös tulevaisuutta – selkeä tavoitetila on pystyä toimimaan kattavasti ja nopeasti koko Suomen alueella. Palvelu on nyt jo kattavaa ja esimerkiksi yritysilmeen muutokset hoituvat yhteistuumin alusta loppuun.

– Huolehdimme yritysilmeestä kattaen niin ajoneuvomerkinnät, valomainokset ja ikkunateippaukset kaikkiin graafisiin elementteihin asti, mitä toimeksiantoon sitten liittyykin. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kehottaa Nygård.