Ketterä kapinallinen: pilvipalvelutalo Cloud2:n uusi, uniikki toimitila Success story

Ketterä kapinallinen: pilvipalvelutalo Cloud2:n uusi, uniikki toimitila

Helsingin Herttoniemessä sijaitseva entinen peltipurkkitehdas on nyt pilvipalvelutalo. Muutos ei tapahtunut ihan pelkästään ilmoituksella, mutta upouudet tilat esittelevät nyt komeasti yrityksen persoonallisuutta, ainutkertaisuutta ja arvoja. Novelan monipuolisesta tuotevalikoimasta valittiin näyttävä kokonaisuus tuomaan hyvä ilme lähes jokaiselle pinnalle.

Novelan myyntipäällikkö Aki Ståhlstedt on syystäkin tyytyväinen sekä prosessiin että lopputulokseen. 

– Cloud2:n projekti oli kannaltamme laaja. Toteutimme kohteeseen perusteippausten ja opastusten lisäksi erikoiskalvotuksia neuvotteluhuoneiden lasiseiniin, seinäteippauksia tulostetulla kangasjäljitelmäteipillä, kustomoitua reikälevytystä sekä FlexLed-valomainoksen.

Suunnittelutoimisto Kakadu on luottanut Novelan ammattitaitoon jo pitkään. 

– Novela on toiminut jo useiden vuosien ajan opastetoimittajana Kakadun monissa erilaisissa toimitilojen ja kiinteistöjen suunnitteluprojekteissa. Meille Kakadulla on tärkeää suunnitteluprosessin ketteryys, ilolla tekeminen sekä avoin ja sujuva kommunikointi, joka näkyy mielestäni hyvin myös Novelan tekemisessä. Yhteistyömme onkin ollut aina onnistunutta ja lopputulos laadukasta, ja Novelan palveluvalikoima on vastannut hyvin erilaisten projektiemme tarpeisiin, graafinen suunnittelija Ella Vedenoja Kakadulta kertoo.

– On helppoa onnistua, kun suunnitelmat on laadukkaat, Aki sanoo. – Yhdessä Kakadun kanssa löysimme eri elementeille tuoterakenteet, jotka toteuttivat heidän visuaalista suunnitelmaansa ja olivat linjassa näyttävän kokonaisuuden kanssa. Erityisen sujuvaksi toteutuksen teki se, että Kakadu oli speksannut tuoterakenteita jo valmiiksi, joten meidän oli helppo toteuttaa hyvin valmistellut suunnitelmat.

– Meidän lähtökohtamme suunnitteluun on vahvasti visuaalinen lopputulos, mutta pyrimme myös miettimään oman osaamisemme mukaan erilaisia toteutustapoja, materiaaleja ja rakenteita. Koko Cloud2:n työympäristöprojekti on poikkeuksellisen erilainen lopputulokseltaan, ja pääsimme myös opasteissa ja teippauksissa käyttämään monipuolisesti hieman erikoisempiakin ratkaisuita, Ella kuvaa. 

– Yhteistyö on aina sujunut erittäin hyvin ja tässäkin kohteessa yhteistyö oli joustavaa ja toimivaa, Ståhlstedt sanoo.

Cloud2:n projekti oli erittäin sujuva alusta loppuun. Sekä suunnitteluun että toteutukseen oli varattu riittävästi aikaa, vaikka asennuksessa tietenkin on oma aikataulupaineensa. Tilauksen osat täytyy olla valmistettu ja asennettu tiettyyn päivään mennessä ja tietyssä aikaikkunassa, jotta tilat saadaan käyttöön ajallaan.

– Pieniä lisätilauksia ja lisäyksiä tuli toki loppumetreillä yksityiskohtien kirkastuessa, mutta nekin hoituivat sujuvasti pikaisesta aikataulusta huolimatta, Ståhlstedt kertoo. 

Tästäkin Ståhlstedt kiittää osaavaa tiimiä: – Toistan tämän usein, mutta laadukas lopputulos ajallaan valmistuvana on isosti meidän erittäin ammattitaitoisen tiimin ansiota. Kokemusta ja osaamista löytyy rutkasti aina tuotannosta asennukseen. Me pystymme ottamaan myös kaikkein vaativimmat projektit vastuullemme ja tiedämme, että jos jonkinlaisia haasteita tuleekin, niin ne pystytään kyllä ratkaisemaan nopeasti ja laadukkaasti.

Ella on samaa mieltä: – Projekteissamme aikataulujen hallinta on todella tärkeää ja aikataulut helposti kiireisiä. Voimme Novelan kanssa luottaa, että toteutus ja asennus hoidetaan laadukkaasti suunnitelmiemme mukaan ja sovitusti ajallaan. Myös mahdollisiin ongelmiin ja kysymyksiin on löydetty hyvin aina ratkaisut ketterän ja avoimen kommunikaation avulla.

– Kiitän omasta ja Novelan puolesta, että sekä Kakadu että Cloud2 antoivat meille mahdollisuuden olla mukana toteuttajana. Erityiskiitos Kakadulle, yhteistyö heidän kanssaan on aina myös hauskaa, vaikka projekteihin suhtaudutaankin vakavasti ja tunnollisesti! Aki iloitsee.

 

Haluaisitko tietää lisää?
Ota yhteyttä:
Aki Ståhlstedt
aki@novela.fi
+358 40 772 78 40


Cloud2 x Kakadu x Novela

  • Perusteippaukset
  • Opasteet
  • Erikoiskalvotukset neuvotteluhuoneiden lasiseiniin    
  • Seinäteippaukset tulostettua kangasjäljitelmäteippiä
  • Kustomoitua reikälevytystä
  • FlexLed-valomainos

Cloud2 x Kakadu x Novela

Ollaanko yhteydessä?