Ikkunakalvoilla viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta – yhteistyössä Novela ja Mobicon

10/2018

Ikkunakalvoilla viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta – yhteistyössä Novela ja Mobicon


Novelan tarjoamissa visuaalisen ilmeen uudistamisissa ikkunateippaukset ovat näkyvässä roolissa. Ikkunat tarjoavat valoa ja näkyvyyttä, mutta niiden tulee myös pitää kylmyys ja kuumuus loitolla.

3M ikkunakalvoilla viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta

Oikein valituilla ikkunakalvoilla voidaan säästää merkittävästi energiaa. Laadukkaat ikkunakalvot ovat ekologinen valinta. On arvioitu että 34% toimistorakennusten lämmityksen ja ilmastoinnin tarpeesta johtuu ikkunoista. Auringonsuojakalvot vähentävät auringonsäteilystä sisätilojen kuumenemista. Tämä vähentää jäähdytyksen tarvetta ja sen myötä energiankulutusta.

3M Prestige auringonsuojakalvoista voi valita lähes näkymättömän kirkkaan tai tummentavan kalvon. Metallittomina niiden ulkonäkö ei korroosion vaikutuksesta muutu vuosienkaan mittaan. Siksi ne eivät myöskään estä langattomien verkkojen toimintaa tai matkapuhelinten kuuluvuutta.

Energiakalvot ovat oikea valinta, kun halutaan keventää lämmityskustannuksia. Ne auttavat pitämään lämmön sisällä, murto-osalla ikkunoiden vaihtamisen kustannuksista.

3M Thinsulate energiakalvo parantaa tyypillisen kaksinkertaisen ikkunan lämpöarvon lähelle kolminkertaisen ikkunan lämpöarvoa. Tämä lisää merkittävästi mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Ikkunakalvojen asennuksella voit välttää turhat ikkunaremontit

Oikein valituilla ikkunakalvoilla sisätilojen lämpötila saadaan pysymään oikeissa lukemissa ja kiinteistön energiatehokkuus paranee. Sopivien ikkunakalvojen ansiosta asiakkaiden ja henkilökunnan ei tarvitse enää palella eikä hikoilla ikkunoiden äärellä. Ikkunakalvoilla tehty kustannustehokas energiaremontti nostaa kiinteistönsä arvoa ja pienentää energiankulutusta. Ikkunakalvojen avulla kiinteistön kehitys on vaivatonta, eikä estä tiloissa asiointia tai työskentelyä.

Ikkunakalvojen asentaminen on merkittävästi edullisempaa ja ekologisempaa kuin tarpeeton ikkunoiden vaihtaminen. Ikkunoiden sisäpintaan asennettavat kalvot voidaan asentaa talvellakin toimitilojen samanaikaista käyttöä estämättä. Kysy lisää meiltä ja tutustu 3M ikkunakalvoihin sivulla www.ikkunakalvot3M.fi

Miksi ikkunakalvot samalta tekijältä kuin teippaus?

Ikkunakalvojen asennus on usein järkevää toteuttaa ikkunateippausten yhteydessä. Novelan teippauskokemus yhdistettynä Mobiconin ikkunakalvo-osaamiseen on turvallinen valinta. Novelan ammattilaisten pitkä kokemus ikkunateippaus-projekteista auttaa toteuttamaan myös ikkunakalvojen asennukset tehokkaasti. Kokemus mittauksissa ja tuotannossa sekä asennuksissa myös korkeisiin ja haastaviin kohteisiin luo hyvän pohjan onnistuneelle ikkunakalvo-projektille. 3M tarjoaa jopa yli 10 vuoden takuun Novelan asentamille ikkunakalvoille.

Ikkunakalvo-asiantuntija auttaa valitsemaan oikeat kalvot

Olemme aloittaneet yhteistyön Mobiconin kanssa, jonka asiantuntija Hannu Heikkilä tarjoaa ikkunakalvo-asiantuntemuksensa Novelan asiakkaiden hyväksi. Hannu Heikkilä Mobiconilta omaa Suomen kattavimman kokemuksen 3M ikkunakalvoista. Yhteistyön myötä tämä kokemus on Novelan asiakkaiden käytettävissä.

Varaa veloitukseton kartoitus asiantuntijalta

Asiantuntemus auttaa valitsemaan kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen sopivimmat ikkunakalvo-ratkaisut. Asiantuntija varmistaa, että oikea kalvo löytää juuri oikean paikan. Kysy asiantuntijalta

Lisää viihtyvyyttä ja tuottavuutta ekologisesti

Ikkunakalvojen avulla toimitilojen viihtyvyys niin asiakkaiden kuin henkilöstön osalta kohenee. Miellyttävä sisälämpötila lisää myös tuottavuutta. Samalla ikkunakalvot säästävät energiaa ja pienentävät lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Toimi ekologisesti ja kysy lisää ikkunakalvoista.

Novela ikkunakalvojen myynnin yhteystiedot.

Ollaanko yhteydessä?