Näin lähetät aineiston Näin lähetät aineiston

Näin lähetät aineiston

Meillä on käytössä uusimmat Illustrator, Photoshop ja InDesign. Kun lähetät aineiston, nimeä se ilman erikoismerkkejä (kuten å, ä tai ö). Konvertoi teksti poluksi ennen lähetystä tai liitä mukaan työssä käytetyt fontit. Lähetä myös linkitetyt tiedostot joko .eps-, .tif-, .psd- tai .jpg -muodossa. Kuvaresoluution tulisi olla vähintään 100 pikseliä tuumalle (ppi) lopullisessa 1:1 koossa. Tiedoston väriprofiilien tulisi olla joko CMYK (Coated Fogra 39) tai RGB (Adobe RGB 1998). 

Muistathan, että aineistoissa tulisi olla leikkuuvarat mukana! Yksipuoleisiin tulostuksiin 5 mm, kaksipuoleisiin 10 mm. Roll up-aineistot vaativat 200 mm asennusvaran alareunaan. Puhtaaksi leikattavan kankaan leikkuuvara on 5 mm. Jos kangas päärmätään, jokainen ommeltava reuna tarvitsee 20 mm ompeluvaran. Myös vahvikenauha vaatii 20 mm ompeluvaran. Mikäli tuotteeseen tulee putkikuja, sen ompeluvara on kolme kertaa putken halkaisija (esim. 50 mm putki vaatii aineistoon ompeluvaraa 150 mm).

Otamme vastaan myös PDF-tiedostoja. Niitä tallentaessa tarvitaan seuraavat asetukset: High Quality Print (HQ), Preserve Illustrator Editing Capabilities ja vähintään Acrobat 5 (PDF 1.4). Tiedoston fonttien tulisi olla ehjiä ja sisällytettynä kokonaisuudessaan PDF:ään. Grafiikkatiedostojen sisältämät fontit toimivat parhaiten poluiksi muutettuina.

Kirjaudu sisään, tunnus on Upload ja salasana Upload.

Kun olet siirtänyt aineiston, lähetä meille asiasta sähköposti sekä yhteyshenkilöllesi että osoitteeseen design@novela.fi. Mikäli tarvitset apua aineiston valmistamisessa tai toimittamisessa, ota yhteyttä! Opastamme mielellämme.

Ollaanko yhteydessä?