Hyvien ilmeiden tekijät Hyvien ilmeiden tekijät

Hyvien ilmeiden tekijät

Asiantuntemusta ja ripeää palveluasennetta

Novela Oy on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat vahvasti visuaalisten ilmeiden luomisessa. Yrityksemme on perustettu vuonna 2014, mutta asiantuntijatiimissämme on vuosikymmenten kokemus brändi-ilmeiden rakentamisesta. Pitkäaikaiset asiakkuutemme todistavat, että olemme onnistuneet luomaan lisäarvoa asiakkaillemme. Meiltä saat projektiisi asiantuntevan yhteyshenkilön, joka hoitaa projektisi ripeästi alusta loppuun.

Ompelua
Kartan työstöä
Ammattimies

Laadun tunnistaa lopputuloksesta

Tiedämme, että hyvä lopputuote luodaan luovasta graafisesta toteutuksesta, laadukkaista kuvista ja tyylikkäästä typografiasta sekä visuaalisesta asettelusta. Meillä on laadukas ja ajantasainen laitekanta, jolla muokkaamme aineiston, valmistamme tuotteet ja kuljetamme ne perille – nopeassakin aikataulussa. Asentajamme laittavat kyltit, valomainokset ja messuosastot paikalleen.

Laitteen käyttöä
Koiratuloste

Tutustu Novelalaisiin

Vastuullinen kumppani

Novelan tavoitteena on edistää yhteiskunnallisesti vastuullista toimintaa sekä esimerkkinsä kautta että luomalla kestäviä käytänteitä. Novelalla on käytössään Ekokompassi, Suomen luonnonsuojeluliiton ympäristöohjelma ja sertifikaatti. Tämän ympäristöohjelman konkreettiset, vihreät teot ottavat huomioon mm. kierrätyksen, energiankulutuksen ja liikkumisen vaikutukset. Sertifikaatin ja ohjelman kautta Novelan alihankinta- ja materiaaliketjujen vastuullisuuteen voi todistetusti luottaa.

Ollaanko yhteydessä?