Ajankohtaista
Etsimme lisää osaajia tuotantoon ja asennukseen

Etsimme kasvavaan yritykseemme uusia työntekijöitä asennukseen ja tuotantoon. Lue lisää »

”Novelalla on hyvä tekemisen meininki”

Suomalainen rakennusliike Fira pyrkii haastamaan alan perinteisiä toimintatapoja. Yritys on tutkinut miten palveluliiketoiminnan avulla on mahdollista tuoda enemmän arvoa asiakkaan rakennushankkeisiin. Työmaiden näkyvyydessä he luottavat Novelaan. Lue lisää »

Autoklinikan luottokumppani julkisivu-uudistuksissa

Suomen johtava vauriokorjaamoketju palvelee asiakkaitaan jo yli 30 Autoklinikalla ympäri Suomen. Novela on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Autoklinikan brändi-ilmeen mukaisia kylttejä, tarroja ja valomainoksia korjaamojen julkisivuihin sekä asiakaspalvelutiloihin. Lue lisää »

Muumit seikkailevat lastensairaalan pinnoilla

Helsingin uusi lastensairaala on keskittynyt vaativaan erikoissairaanhoitoon. Lasten sairaalakokemusta ovat osaltaan helpottamassa tutut Muumi-hahmot. Novela teippasi laajan urakkansa aikana tuhansia neliöitä seiniä, lattioita ja lasipintoja. Lue lisää »

Pohjolan Liikenteen violetti erottuu vahvasti

Jo vuodesta 1949 Pohjolan liikenne on kuljettanut asiakkaitaan paikasta toiseen. Lähes 550 linja-autoa liikkuu yhdeksällä eri paikkakunnalla, lähelle ja kauas. Novela teippaa parhaillaan 17 linja-autoa, joista suurin osa hoitaa Länsi-Uudenmaan lähiliikennettä. Lue lisää »

Sinebrychoffin opasteratkaisut syntyvät nopeasti ja joustavasti

Pohjoismaiden vanhin panimo, Sinebrychoff, sijaitsee Keravalla. Pitkän yhteistyön tuloksena niin sisällä kuin ulkona käytettävät tarrat, taulut ja turvallisuusmerkinnät ovat Novelan käsialaa. Lue lisää »

Hyödynnä 3D-tulostusta yrityksesi toiminnassa

3D-teknologian avulla saavutetaan uusia, innovatiivisia ratkaisuja esimerkiksi tuotekehityksessä. Novela tarjoaa nyt yrityksille 3D-tulostus, -suunnittelu, -koulutus, ja skannauspalveluja. Lue lisää »

Pankkiautomaatit selkeämmäksi asiakkaalle.

Novela toteuttaa uuden graafisen ilmeen TalletusOtto-automaateille ja lisää tarroituksella myös automaattien asiakasinformaatiota ja -ohjeistusta. Automaatteja on eri puolella Suomea yhteensä 165 kappaletta. Lue lisää »

Onko ikkunan ääressä talvisin vetoisaa tai kesällä kuuma?

Haluatko, että asiakkaat viihtyvät ja henkilöstö voi hyvin tiloissasi? Sekä vetoisuus että kuumuus liiketiloissa heikentävät asiakkaiden viihtyvyyttä ja henkilöstön työtehoa. Lue lisää »

Ikkunakalvoilla viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta – yhteistyössä Novela ja Mobicon

Novelan tarjoamissa visuaalisen ilmeen uudistamisissa ikkunateippaukset ovat näkyvässä roolissa. Ikkunat tarjoavat valoa ja näkyvyyttä, mutta niiden tulee myös pitää kylmyys ja kuumuus loitolla. Lue lisää »

Uusi Novela Group palvelee kattavasti

Visuaalisia ilmeitä toteuttava Novela Oy teki kesällä 2016 yritysostoja ja laajeni osaomistuksin Novela Groupiksi. Tarkoitus on neljän yrityksen tiiviin yhteistyön ansiosta palvella asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää »

Novelalle myönnettiin 3M MCS -sertifikaatti

– Saimme heinäkuussa 2016 sertifioinnin, joka oikeuttaa toimimaan 3M-takuuvalmistajana. Voimme tarjota takuun työllemme, jonka laadusta nyt myös 3M ottaa vastuuta, kertoo toimitusjohtaja Raimo Nygård Novela Oy:stä. Lue lisää »

SignTec-messuilla arvottu jopo sai uuden omistajan

Novela esitteli palvelujaan SignTec-messuilla 20.-22.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Osastolla järjestettiin arvonta, jonka pääpalkintona oli Novelan uuteen ilmeeseen hillitysti koristeltu musta jopo. Lue lisää »

Millaisia tarpeita teillä on?

Tietosuojaseloste