Ajankohtaista
Lukkokeskus uusi brändiuudistuksen yhteydessä julkisivut, sisätilat ja autot

Lukkokeskus toteutti laajan brändiuudistuksen viime keväänä. Tällöin kymmeniä vuosia samana säilynyt ulkoasu sai modernisoituneen ilmeen. Uusien tuulien puhaltaessa oli luonnollista uudistaa myös myymälöiden visuaalinen ilme sisältä ja ulkoa sekä autoissa, koska ne ovat tärkeitä tekijöitä brändin näkyvyyden näkökulmasta. Novela oli toteuttamassa uudistusta julkisivuissa, sisätiloissa ja ajoneuvoissa. Lue lisää »

VALO Hotel & Work sai brändi-ilmeen mukaiset opasteet

Novela suunnitteli ja toteutti sisätilojen opasteet VALO Hotel & Work -tilakonseptiin. Laaja opasteprojekti kattoi rakennuksen sisäopasteet, muun muassa huonenumeroinnit, kerrosopasteet, aulan erikoisopasteet, neuvotteluhuoneiden näkösuojateippaukset ja pistekirjoitusopasteet. Lue lisää »

Etsimme lisää osaajia asennukseen

Etsimme kasvavaan yritykseemme uusia työntekijöitä asennukseen. Lue lisää »

3D-tulostuksessa on vain mielikuvitus rajana

3D-tulostus ei ole enää tulevaisuudessa siintävä teknologia, vaan se on jo täällä. Nopeampana, ympäristöystävällisempänä, joustavampana ja usein jopa edullisempana kuin perinteinen tuotantotapa. Nyt on kyse siitä, ketkä ensimmäisenä huomaavat 3D-tulostamisen edut ja hyppäävät liikkuvaan junaan. Lue lisää »

Novela teippasi yli 500 Lähitaksin autoa 4 päivässä

Reilut 500 taksia, yli 1000 tarraa ja 4 päivää – parhaimmillaan 3 minuuttia per auto. Lähitaksin ja Novelan yhdessä tekemä projekti onnistui pikavauhdilla. Novela valmisti tarvittavat tarrat ja heidän ammattitaitoiset asentajansa hoitivat nopean ja laadukkaan asentamisen. Lue lisää »

Rovion uusi julkisivu yllätti työntekijät

Kymmenen vuotta täyttänyt Rovio halusi uudistaa niin julkisivuaan kuin edustustilojaan pääkonttorillaan Espoossa. Angry Birds ja muut tutut pelihahmot seikkailevat nyt aulassa, neuvottelutiloissa ja jopa niiden ovissa. Lue lisää »

Novela Oy vahvisti rekrytoinnilla myyntitiimiään

Novela on palkannut uutta voimaa myyntitiimiinsä. Diplomi-insinööri Risto Anttonen (44) aloittaa tehtävässään 1.4.2020. Ristolla on pitkä kokemus graafisen alan tuotteiden ja materiaalien parissa. Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa Suomen 3M:n merkintätuotteiden myynnissä. Lue lisää »

Kotikadun brändiuudistus vaati tehokkaan työprosessin

Kotikatu Kiinteistöpalvelut on valtakunnallinen kiinteistöhuoltoyhtiö, joka lupauksensa mukaisesti ”havaitsee, hoitaa ja huolehtii”, eli tuottaa asiakkailleen viihtyisää ja turvallista asumista. Aiemmin yhtiö tunnettiin nimellä Kh-Kiinteistöpalvelut. Keväällä 2019 läpikäydyn brändiuudistuksen teippaukset haastoivat Novelan joustavuuden ja tehokkuuden. Lue lisää »

Grafiikka elävöittää Tapiolan pyöräparkin

Espoon Tapiolaan avattiin lokakuussa 2019 pyöräparkki yli 400 polkupyörälle. Kauppakeskus Ainoaan yhdistyvää pyöräparkkia koristavat kuvataiteilija Seela Petran luomat veikeät hahmot, jotka Novela valmisti ja asensi paikoilleen. Lue lisää »

Novela teippasi Starkille 20 rekkaa ja perävaunua

Pääkaupunkiseudun pienrakentajat ja rakennustyömaat saavat nyt toimitukset näyttävästi teipatuissa kuljetusajoneuvoissa. Starkin markkinointiviesti näkyy jopa viisiakselisten kuorma-autojen kyljestä kauas. Lue lisää »

”Novelalla on hyvä tekemisen meininki”

Suomalainen rakennusliike Fira pyrkii haastamaan alan perinteisiä toimintatapoja. Yritys on tutkinut miten palveluliiketoiminnan avulla on mahdollista tuoda enemmän arvoa asiakkaan rakennushankkeisiin. Työmaiden näkyvyydessä he luottavat Novelaan. Lue lisää »

Etsimme lisää osaajia tuotantoon ja asennukseen

Etsimme kasvavaan yritykseemme uusia työntekijöitä asennukseen ja tuotantoon. Lue lisää »

Autoklinikan luottokumppani julkisivu-uudistuksissa

Suomen johtava vauriokorjaamoketju palvelee asiakkaitaan jo yli 30 Autoklinikalla ympäri Suomen. Novela on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Autoklinikan brändi-ilmeen mukaisia kylttejä, tarroja ja valomainoksia korjaamojen julkisivuihin sekä asiakaspalvelutiloihin. Lue lisää »

Muumit seikkailevat lastensairaalan pinnoilla

Helsingin uusi lastensairaala on keskittynyt vaativaan erikoissairaanhoitoon. Lasten sairaalakokemusta ovat osaltaan helpottamassa tutut Muumi-hahmot. Novela teippasi laajan urakkansa aikana tuhansia neliöitä seiniä, lattioita ja lasipintoja. Lue lisää »

Pohjolan Liikenteen violetti erottuu vahvasti

Jo vuodesta 1949 Pohjolan liikenne on kuljettanut asiakkaitaan paikasta toiseen. Lähes 550 linja-autoa liikkuu yhdeksällä eri paikkakunnalla, lähelle ja kauas. Novela teippaa parhaillaan 17 linja-autoa, joista suurin osa hoitaa Länsi-Uudenmaan lähiliikennettä. Lue lisää »

Sinebrychoffin opasteratkaisut syntyvät nopeasti ja joustavasti

Pohjoismaiden vanhin panimo, Sinebrychoff, sijaitsee Keravalla. Pitkän yhteistyön tuloksena niin sisällä kuin ulkona käytettävät tarrat, taulut ja turvallisuusmerkinnät ovat Novelan käsialaa. Lue lisää »

Hyödynnä 3D-tulostusta yrityksesi toiminnassa

3D-teknologian avulla saavutetaan uusia, innovatiivisia ratkaisuja esimerkiksi tuotekehityksessä. Novela tarjoaa nyt yrityksille 3D-tulostus, -suunnittelu, -koulutus, ja skannauspalveluja. Lue lisää »

Pankkiautomaatit selkeämmäksi asiakkaalle.

Novela toteuttaa uuden graafisen ilmeen TalletusOtto-automaateille ja lisää tarroituksella myös automaattien asiakasinformaatiota ja -ohjeistusta. Automaatteja on eri puolella Suomea yhteensä 165 kappaletta. Lue lisää »

Onko ikkunan ääressä talvisin vetoisaa tai kesällä kuuma?

Haluatko, että asiakkaat viihtyvät ja henkilöstö voi hyvin tiloissasi? Sekä vetoisuus että kuumuus liiketiloissa heikentävät asiakkaiden viihtyvyyttä ja henkilöstön työtehoa. Lue lisää »

Ikkunakalvoilla viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta – yhteistyössä Novela ja Mobicon

Novelan tarjoamissa visuaalisen ilmeen uudistamisissa ikkunateippaukset ovat näkyvässä roolissa. Ikkunat tarjoavat valoa ja näkyvyyttä, mutta niiden tulee myös pitää kylmyys ja kuumuus loitolla. Lue lisää »

Uusi Novela Group palvelee kattavasti

Visuaalisia ilmeitä toteuttava Novela Oy teki kesällä 2016 yritysostoja ja laajeni osaomistuksin Novela Groupiksi. Tarkoitus on neljän yrityksen tiiviin yhteistyön ansiosta palvella asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää »

Novelalle myönnettiin 3M MCS -sertifikaatti

– Saimme heinäkuussa 2016 sertifioinnin, joka oikeuttaa toimimaan 3M-takuuvalmistajana. Voimme tarjota takuun työllemme, jonka laadusta nyt myös 3M ottaa vastuuta, kertoo toimitusjohtaja Raimo Nygård Novela Oy:stä. Lue lisää »

SignTec-messuilla arvottu jopo sai uuden omistajan

Novela esitteli palvelujaan SignTec-messuilla 20.-22.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Osastolla järjestettiin arvonta, jonka pääpalkintona oli Novelan uuteen ilmeeseen hillitysti koristeltu musta jopo. Lue lisää »

Millaisia tarpeita teillä on?

Tietosuojaseloste