Ajankohtaista
Hyödynnä 3D-tulostusta yrityksesi toiminnassa

3D-teknologian avulla saavutetaan uusia, innovatiivisia ratkaisuja esimerkiksi tuotekehityksessä. Novela tarjoaa nyt yrityksille 3D-tulostus, -suunnittelu, -koulutus, ja skannauspalveluja. Lue lisää »

Pankkiautomaatit selkeämmäksi asiakkaalle.

Novela toteuttaa uuden graafisen ilmeen TalletusOtto-automaateille ja lisää tarroituksella myös automaattien asiakasinformaatiota ja -ohjeistusta. Automaatteja on eri puolella Suomea yhteensä 165 kappaletta. Lue lisää »

Onko ikkunan ääressä talvisin vetoisaa tai kesällä kuuma?

Haluatko, että asiakkaat viihtyvät ja henkilöstö voi hyvin tiloissasi? Sekä vetoisuus että kuumuus liiketiloissa heikentävät asiakkaiden viihtyvyyttä ja henkilöstön työtehoa. Lue lisää »

Ikkunakalvoilla viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta – yhteistyössä Novela ja Mobicon

Novelan tarjoamissa visuaalisen ilmeen uudistamisissa ikkunateippaukset ovat näkyvässä roolissa. Ikkunat tarjoavat valoa ja näkyvyyttä, mutta niiden tulee myös pitää kylmyys ja kuumuus loitolla. Lue lisää »

Uusi Novela Group palvelee kattavasti

Visuaalisia ilmeitä toteuttava Novela Oy teki kesällä 2016 yritysostoja ja laajeni osaomistuksin Novela Groupiksi. Tarkoitus on neljän yrityksen tiiviin yhteistyön ansiosta palvella asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää »

Novelalle myönnettiin 3M MCS -sertifikaatti

– Saimme heinäkuussa 2016 sertifioinnin, joka oikeuttaa toimimaan 3M-takuuvalmistajana. Voimme tarjota takuun työllemme, jonka laadusta nyt myös 3M ottaa vastuuta, kertoo toimitusjohtaja Raimo Nygård Novela Oy:stä. Lue lisää »

SignTec-messuilla arvottu jopo sai uuden omistajan

Novela esitteli palvelujaan SignTec-messuilla 20.-22.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa. Osastolla järjestettiin arvonta, jonka pääpalkintona oli Novelan uuteen ilmeeseen hillitysti koristeltu musta jopo. Lue lisää »

Millaisia tarpeita teillä on?