Hyvät ilmeet tarttuvat ja jäävät mieleen.

Haluamme palvella täysillä. Työmme kun jättävät jäljen myös teidän asiakkaidenne mieleen. Hyviä ilmeitä on helpompi lähestyä ja ne myös muistetaan. 

Huolehdimme puolestanne koko projektista, tarvittaessa visuaalisen ilmeen suunnittelusta alkaen. Muokkaamme aineiston, valmistamme tuotteet ja kuljetamme ne perille. Modernin laitekannan ja laajan kapasiteetin ansiosta laatu on korkea ja toimitukset ovat nopeita. 

Koko Suomen laajuinen asentajaverkostomme virittää kyltit, valomainokset, messuosastot ja muun tarvittavan kuntoon ammattitaidolla ja aikataulussa. Huolto- ja ylläpitopalvelumme huolehtii tuotteista pitkälle projektien päättymisen jälkeenkin. Hyvät ilmeet säilyvät.

Digitaaliset tulosteet

Näkyvyyttä on helppo lisätä erilaisilla digitaalisilla tulosteilla. Ammattilaisemme auttavat valitsemaan toimivat tuotteet tarpeen mukaan, oli kyseessä sitten suurkuvatulostus levylle, ajoneuvon teippaus, banderolli, tarra tai etiketti. Kysy lisää, me toteutamme. 

Messut ja tapahtumat

Toteutamme toiveesi näyttävästi. Meiltä saat yhtä lailla yksittäisen messuseinän kuin kokonaisen osaston, räätälöidysti tai valmiita rakenteita käyttäen. Valmistamme roll-upit, pop-up-tuotteet, lattiatarrat ja messuseinät, tai toimitamme vaikkapa näytöt paikalle. 

Myymälämiljööt

Etsimme myymäläsi ilmeeseen juuri oikeat ratkaisut, materiaalit ja toteutustavat. Oikein suunniteltu myymäläilme ohjaa asiakasta ostopäätökseen. Toteutamme ja asennamme yhtä lailla opasteet, friisit, teippaukset, erilaiset kalvot kuin kampanjatuotteetkin.

Opasteet

Vain mielikuvitus on rajana, kun toteutamme toiveesi vuosien kokemuksella. Materiaalivalikoimassa mahdollisuuksia piisaa, voimme pulverimaalata tai vaikka LED-valaista erilaiset kyltit ja opasteet niin kiinteistöihin, työmaalle kuin muihinkin kohteisiin. 

Valomainokset

Meiltä saat pitkäikäiset irtokirjainmainokset, valomainoskotelot sekä valomainospylväät tai -taulut sisälle tai ulos. Toteutustapoja, erilaisia materiaaleja, erikoismuotoiluja ja valonlähteitä käytämme toiveiden mukaan. Ota yhteyttä, huolehdimme kaikesta. 

3D-tulostus

3D-tulostuksella luot innovatiivisia ratkaisuja yrityksesi toimintaa tehostamaan. Autamme hyödyntämään 3D-tulostuksen edut tuotevalikoimassasi. Huikeat lopputulokset syntyvät niin metallista, muovista kuin kipsistä, myös sarjatuotantona.

Lue lisää palveluista ››


Tehosta 3D-tulostuksella yrityksesi toimintaa

Novela 3D Oy tarjoaa 3D-tulostusta, -suunnittelua, -koulutusta ja -skannausta. Teemme yhteistyötä yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa yhdistäen heidän asiantuntijuutensa Suomessa jo olevaan vahvaan teolliseen osaamiseen. Autamme tuotekehityksessä etsien tuotteille parempia ratkaisumalleja. Toteutamme palveluita sekä itse että hyvin toimivan kansainvälisen verkostomme kautta.

Valmiita ja räätälöityjä koulutuksia

Tarjoamme valmiita koulutuspaketteja sekä yrityskohtaisesti räätälöityjä kurssikokonaisuuksia ja työpajatilaisuuksia. Koulutuksessa opit hyödyntämään 3D- tulostusta yrityksesi toiminnassa.

3D-tulostuspalvelut eri materiaaleista

Tarjoamme valmistuspalveluita käytössä olevista materiaaleista, kuten metallista, muovista ja kipsistä. Voit tilata meiltä kappaleen, skannaamme, mallinnamme ja toteutamme yhtä lailla prototyyppejä kuin lopullista sarjatuotantoakin.

Asiantuntijat tuotesuunnittelun apuna

Kerromme, miten saat hyödynnettyä 3D-tulostamisen edut ilman sen rajoitteita oman yrityksesi tuotevalikoimassa. Ideoimme ja avustamme tuotesuunnittelussa. Osaamisemme kattaa kaiken ongelmanratkaisusta tuotekehitykseen ja -tutkimukseen.

Lisätietoja:

Novela 3D Oy
Markku Lindqvist, toimitusjohtaja
Puh. 050 522 5016
markku.lindqvist@novela.fi

Millaisia tarpeita teillä on?

Tietosuojaseloste