Novela teippasi yli 500 Lähitaksin autoa 4 päivässä

Referenssi

Novela teippasi yli 500 Lähitaksin autoa 4 päivässä


Reilut 500 taksia, yli 1000 tarraa ja 4 päivää – parhaimmillaan 3 minuuttia per auto. Lähitaksin ja Novelan yhdessä tekemä projekti onnistui pikavauhdilla. Novela valmisti tarvittavat tarrat ja heidän ammattitaitoiset asentajansa hoitivat nopean ja laadukkaan asentamisen.

Yksi Suomen suurimmista taksinvälitysyhtiöistä halusi tehdä autojensa tunnistamisen asiakkaille entistä helpommaksi, ja tarjosi siksi taksiyrittäjilleen mahdollisuutta teippauttaa autoihinsa myös edestä ja takaa erottuvat Lähitaksin logotarrat. Lähitaksin autoja on noin 1400 Uudellamaalla, aina Hangosta Loviisaan.

Lähitaksi tunnetaan asiakkaiden keskuudessa luotettavuudesta, kotimaisuudesta ja turvallisuudesta. Laadukkaiden teippausten ansiosta asiakkaan on helppo tunnistaa Lähitaksit esimerkiksi taksiasemilla, joilla asiakkaalla on aina vapaus valita haluamansa auto. 

– Kilpaillulla taksialalla on tärkeää, että kalustomme on yhteneväinen ja tunnistettavissa. Selkeillä teippauksilla haluamme erottautua kilpailijoistamme, sanoo Lähitaksin markkinointipäällikkö Tuomo Antikainen.

"Parhaimmillaan vain 3 minuuttia per auto"

Lähitaksi halusi tarjota taksiyrittäjilleen uudet logotarrat auton etu- ja takaosaan. Novela on yksi Lähitaksin tarratoimittajista, ja yhdessä on aiemminkin järjestetty erilaisia teippaus- ja asennuspäiviä. Nyt haluttiin toimia vielä aiempaa tehokkaammin.

– Koska teipattavia autoja oli hyvin paljon ja halusimme saada muutoksen näkyväksi nopeasti, päätimme järjestää teippauspäiviä, joista taksiyrittäjät saivat valita itselleen parhaiten sopivimman. Non-stoppina toimiva palvelu vei yhden auton osalta jopa alle 10 minuuttia ja tähän sisältyi sekä auton pesu että teippaukset autojen etu- ja takaosaan, Antikainen kertoo.

– Autot ajettiin pesulinjalta suoraan halliin sisätiloihin, jonne mahtui 2 autoa kerrallaan. Asennustiimi tuli pestyn auton luokse ja asensi logotarrat kattoon tuulilasin yläpuolelle sekä takaikkunaan. Parhaimmillaan tarrojen asennukseen meni vain 3 minuuttia per auto. 

– Teippauspäivistä jäi kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis. Projekti sujui kokonaisuudessaan hyvin ja hommat toimivat paikan päällä. Novelan asentajat olivat osaavia ja aikataulut pitivät.

Oikean materiaalin valinta takaa kestävyyden

Takseja pestään jopa useita kertoja päivässä. Lisäksi ne ovat alttiina auringolle, lumelle, jäälle ja sateelle. Tästä syystä oikean tarramateriaalin valinta on ensiarvoisen tärkeää. 

– Luotimme Novelan asiantuntemukseen materiaalin valinnassa. Tarrat ovatkin pysyneet kiinni eikä negatiivista palautetta ole tullut. Taksiyrittäjät ovat olleet tyytyväisiä, Antikainen sanoo.


Ollaanko yhteydessä?