Lukkokeskus uusi brändiuudistuksen yhteydessä julkisivut, sisätilat ja autot

Referenssi

Lukkokeskus uusi brändiuudistuksen yhteydessä julkisivut, sisätilat ja autot


Lukkokeskus toteutti laajan brändiuudistuksen viime keväänä. Tällöin kymmeniä vuosia samana säilynyt ulkoasu sai modernisoituneen ilmeen. Uusien tuulien puhaltaessa oli luonnollista uudistaa myös myymälöiden visuaalinen ilme sisältä ja ulkoa sekä autoissa, koska ne ovat tärkeitä tekijöitä brändin näkyvyyden näkökulmasta. Novela oli toteuttamassa uudistusta julkisivuissa, sisätiloissa ja ajoneuvoissa.

    – Meille julkisivu on tärkeä markkinoinnillinen elementti ja sen pitää tukea brändiämme. Pyrimme vahvaan värimaailmaan ja yksinkertaiseen sekä erottuvaan ilmeeseen, jolla maksimoidaan näkyvyys. Iso osa markkinointiamme ovat myös pakettiautot, jotka kiertävät ympäri pääkaupunkiseutua. Halusimme niihin erottuvan designin, jonka Novela muokkasi pakettiautoihin sopivaksi brändi-ilmeen pohjalta, Noora Puskala Lukkokeskukselta kertoo.

Asiakkaan polku selkeäksi

Lukkokeskukselle on tullut tänä vuonna kaksi uutta toimipistettä. Toinen Espoon Keskukseen ja toinen Herttoniemeen. Myymälöiden julkisivuissa ja sisustuksessa haluttiin painottaa asiakaspalveluhenkisyyttä. Asiakkaan polun tuli olla selkeä. Esimerkiksi asiakkaan lähestyessä myymälää, kyltit ohjaavat kulkua ja parkkipaikat on merkitty mahdollisuuksien mukaan. Sisäänkäynnin sininen väri ja teksti ohjaavat asiakkaan myymälään. 

    – Asiakkaan ohjaamisen myymälään täytyy olla mahdollisimman vaivatonta ja mutkatonta. Sen rinnalla painotetaan hyvää suunnittelua ja tuetaan laatumielikuvaa, Puskala toteaa.

Lukkokeskuksen uuden julkisivun ovat huomanneet myös asiakkaat ja kumppanit.

    – He ovat kehuneet, että lopputulos on siisti, selkeä, näkyvä ja laadukas. Valomainoksia on pidetty upeina, Puskala kertoo. 

Novela kumppanina huikea

Lukkokeskus antaa kehuja Novelan projektijohtamisesta ja suunnitteluprosessin sujuvuudesta. Novela suunnitteli julkisivun ja sisätilan ilmeen yhdessä asiakkaan kanssa uuden brändi-identiteetin pohjalta sekä mukautti autoteippauksen ja hoiti asennuksen.

    – He ovat tehneet työstäni helpompaa ja ovat kumppanina huikea. Luotamme Novelan projektijohtamiseen, koska he vastaavat asiakkaan tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Toteutuksen laatu on hyvä ja aikataulut pitävät. Mielestäni Novela sopii hyvin kumppaniksi tällaiselle kasvavalle ja kehittyvälle yritykselle, Puskala kertoo.

Puskala on tehnyt yhteistyötä Novelan kanssa myös aikaisemmassa työssään. 

    – Yhteistyö Novelan kanssa on hyvää ja opimme yhdessä, mikä toimii ja mikä ei. Jos haasteita on tullut vastaan, ovat ne usein liittyneet kiinteistöihin, jotka poikkeavat kovasti toisistaan. Olemme oppineet Novelan kanssa paljon toisiltamme, Puskala sanoo.


Ollaanko yhteydessä?