"Novelalla on hyvä tekemisen meininki"

Referenssi

"Novelalla on hyvä tekemisen meininki"


Suomalainen rakennusliike Fira pyrkii haastamaan alan perinteisiä toimintatapoja. Yritys on tutkinut miten palveluliiketoiminnan avulla on mahdollista tuoda enemmän arvoa asiakkaan rakennushankkeisiin. Työmaiden näkyvyydessä he luottavat Novelaan. 

”Tuomme rakentamista lähemmäksi ihmistä esimerkiksi konseptoimalla korjausrakentamista, modernisoimalla pääkonttoreita asiakkaan tarpeiden mukaan ja tekemällä putkiremontteja asukkaat edellä”, kertoo Firan brändijournalisti Ella Lindroos

Voimakkaasti kasvavalla, yli 300 henkilöä työllistävällä Firalla on Novelan kanssa kylteistä ja markkinointimateriaaleista kirjallinen toimitussopimus.
 
”Yhteistyö alkoi vuoden 2018 alkupuolella kilpailutuksen jälkeen. Novela tuntui kooltaan ja joustavuudeltaan meille sopivimmalta kumppanilta. He taipuvat tiukkaankin aikatauluun”, Lindroos kertoo. 

Ketterä tapa toimia viehätti

Novela toteuttaa rakennustyömaille erimerkiksi kyltit, opasteet ja turvamerkinnät. Työmaatoimistojen kyljessä olevat suuret banderollit, sisällä olevat tussitaulut ja lokerikot ovat myös Novelan käsialaa. 

”Hyvin alkanut yhteistyö on laajentunut koko ajan tarpeiden mukaan”, sanoo Lindroos. 

Tilausvolyymi on välillä erittäin suuri. Novela on viime aikoina toteuttanut Firalle esimerkiksi Lidlin 60 000 m2 keskusvarastolle opasteet sekä Recticel Insulation -eristetehtaan työmaan kyltitykset liikennemerkeistä lähtien. 

”Voin luottaa siihen, että kun jotain Novelalta tilataan, ne myös hoidetaan. Tällainen huolettomuus on tilaajan näkövinkkelistä erittäin hyvä asia. Asiat rullaa omalla painollaan.”

Joustavasti yhdessä ideoiden

Fira ja Novela pitävät säännöllisesti ”missä mennään” -palaverin. Keskustelussa mietitään yhdessä, missä on parantamisen varaa ja miten ideoita toteutetaan kustannustehokkaasti. Esimerkiksi jätelavoihin laitettava kaulus merkintöineen on syntynyt tarpeen ja siihen räätälöidyn ratkaisun kautta. 

”Novelalta voi aina kysyä, mikä on paras tapa toteuttaa jonkun kohteen näkyvyys tai yksittäinen yksityiskohta. Yhteistyön ydin on nimenomaan siinä, että joka kerta saa apua”, kiteyttää Lindroos. 


Ollaanko yhteydessä?