Pohjolan Liikenteen violetti erottuu vahvasti

Referenssi

Pohjolan Liikenteen violetti erottuu vahvasti


Jo vuodesta 1949 Pohjolan liikenne on kuljettanut asiakkaitaan paikasta toiseen. Lähes 550 linja-autoa liikkuu yhdeksällä eri paikkakunnalla, lähelle ja kauas. Novela teippaa parhaillaan 17 linja-autoa, joista suurin osa hoitaa Länsi-Uudenmaan lähiliikennettä. 

”Halusimme vahvistaa brändiä entisestään panostamalla Norjasta hankittujen linja-autojen teippaukseen. Auton kylkien yliteippaus on kustannukseltaan suurempi kuin pelkkä logo valkoisessa pinnassa, mutta Novelan hinnat ovat kilpailukykyisiä ja jälki on todella laadukasta”, kertoo markkinointikoordinaattori Inka Honkanen Pohjolan Liikenteestä. 

Linja-autojen kyljistä noin kaksi kolmasosaa saa violetin teipin valkoisella tekstillä.  Myös perä on violetti. Teippinä Novela käyttää 3M-pysyväisteippiä, jonka väri on räätälöity Pohjolan Liikenteelle. 

”Novelan läpivärjätyt teippaukset ovat kestäviä, eivätkä haalistu tuulessa, tuiskussa tai auringonpaisteessa”, Honkanen toteaa. 

Linja-autot teipataan asiakkaan hallissa

Pohjolan Liikenne osti teipattavat linja-autot käytettynä Norjasta. Elokuussa 2018 Suomeen saapuneisiin autoihin asennetaan laitteistoa varikolla Pasilassa. Ennen liikenteeseen lähtöä Novela teippaa varikolta valmistuvia autoja sisäsiivoushallissa.

”Nyt on teipattu autoja jo pari viikkoa kaiket päivät. Novelalta on meillä kaksi teippaajaa, toinen aloittaa toisesta kyljestä ja toinen toisesta. Teippaukset ovat menneet todella jouhevasti.”

Pohjolan Liikenteellä on kokemusta Novelan ammattitaidosta jo brändiuudistuksen yhteydessä, kun 40 pikavuoroa ajavaa linja-autoa sai saman violetin värin. Silloin autoja otettiin teipattavaksi liikenteestä, mikä vaati vielä tarkempaa aikataulutusta. Novela on myös esimerkiksi tulostanut penkkien niskaliinoja sekä teipannut kuljettajien liikkumiseen tarkoitettuja sähköautoja. 

”Yhteistyö on ollut aina hyvää. Novela reagoi ketterästi pienempiinkin tarpeisiin, ja isot projektit sujuvat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti”, Honkanen kiittää. 


Ollaanko yhteydessä?