Tunnusta väriä! Näyttävät teipit urheiluun ja haastaviin olosuhteisiin

Referenssi

Tunnusta väriä! Näyttävät teipit urheiluun ja haastaviin olosuhteisiin


Korkeatasoisella teipillä saadaan tehtyä näyttävät ilmeet nopeasti. Tänä keväänä Novela on päivittänyt Hirsala Golfin kentille golfautoja Maseratin tyyliin ja HSS purjehdusurheiluseuran kilpapurjeveneisiin tyylikkäät teipit.

Teipeillä saadaan muutettua käden käänteessä koko kulkuvälineen ilme tai ihan vaan korostettua jotakin ominaisuutta. Luxury Car Collection Oy otti Novelaan yhteyttä ajatuksenaan tuoda kentille näkyviin sponsorisuhde Hirsala Golfin kanssa. Yksi osa suunnitelmaa oli vastaanottoon tehty logoelementti ja toinen oli golfautojen teippaus.

Luxury Car Collectionilla oli jo suunnitelma siitä, miltä valmiiden golfautojen tulisi näyttää, ja Novela toteutti suunnitelman avaimet käteen -periaatteella. Golfautot teipattiin mustiksi autoteipillä, ja niihin asennettiin Maseratin ja Luxury Car Collectionin logoelementtejä. Teippaukset tehtiin suoraan kohteessa, ja nyt Hirsalassa liikkuu viisi komeaa, mustaa Maserati-golfautoa. 

Kesällä 2023 Novela suunnitteli ja toteutti Continental-teippaukset HSS purjehdusurheiluseuran kilpapurjeveneisiin. Teippauksista pidettiin niin paljon, että sponsorointia lisättiin tänä vuonna pienempiinkin veneisiin. Novela valittiin myös näiden toteuttajaksi. 

Teippaukset suunnitteltiin samalla teemalla ja asennettiin heti keväällä ennen kauden alkua. Asennus suoritettiin Uunisaaressa. Isommat veneet nostettiin vedestä asennuksen ajaksi korkeille pukeille, pienemmät jollamaiset veneet saatiin teipattua maantasossa. Teippien asennukseen toi lisähaastetta ja -mielenkiintoa useampaan suuntaan kalteva kyljen ja keulan muoto sekä veneen vesiraja huomioiminen.

Joko olet bongannut teippimme kentillä ja meressä?


Teippaukset avaimet käteen -periaatteella

  • Teipattavan kohteen mittaus
  • Suunnittelu 
  • Tuotanto
  • Asennus, siellä missä tarvitaankin


Ollaanko yhteydessä?