Rovion uusi julkisivu yllätti työntekijät

Referenssi

Rovion uusi julkisivu yllätti työntekijät


Kymmenen vuotta täyttänyt Rovio halusi uudistaa niin julkisivuaan kuin edustustilojaan pääkonttorillaan Espoossa. Angry Birds ja muut tutut pelihahmot seikkailevat nyt aulassa, neuvottelutiloissa ja jopa niiden ovissa.  

”Ideana oli yllättää työntekijät 10-vuotispäivän kunniaksi. Kuvat asennettiin paikalleen viikonlopun aikana. Kun he tulivat maanantaina töihin, heti ulkona oli vastassa näyttävällä tavalla toteutettu, kulman yli menevä 100 m2 kokoinen jättibanderolli”, kertoo projektista vastannut myyntipäällikkö Aki Ståhlstedt Novelalta. 

”Tempaus otettiin ilolla vastaan ja Novelan laatuun ja asennukseen oltiin Roviolla tyytyväisiä. Oli mukava saada kiitosta heidän hyvien suunnitelmiensa ja ideoidensa toteuttamisesta. Ilman tyytyväisiä asiakkaita tätä työtä ei tehdä, ja näin positiivinen palaute valaa meihin uskoa, että olemme oikealla tiellä. 

Leikkisät ideat heräsivät eloon

Novela on palvellut ennenkin Roviota yritysilmeeseen liittyvissä tarpeissa, joten he olivat luonnollinen kumppani toteuttamaan myös juhlavuoden ilmeen. Erittäin tyylikkäät ja viihtyisät tilat Espoon Keilaniemessä saivat nyt ihan uuden säväyksen. 

”Rovio ideoi grafiikat ja niiden sijoittelun tiloihinsa. Sen jälkeen valitsimme yhdessä materiaalit, joilla ideat saatiin toteutettua leikkisästi, mutta laadukkaasti ja tyylikkäästi”, Ståhlstedt kertoo. 

Novelalla oli kaksi eri tiimiä asentamassa – sisustuksellisiin grafiikoihin erikoistunut tiimi teki ovi- ja seinäteippaukset ja ulkotilojen ammattilaiset toteuttivat julkisivuilmeen. Aikataulu piti, ja kaikki oli valmista viikonlopussa, jopa nopeammin kuin oli arvioitu. 

”Erityiskiitos kuuluu asentajillemme: Rovion henkilökunnan mielestä heidän kanssaan oli mukava toimia ja yhteistyö oli sujunut mallikkaasti. Ja iso kiitos tietenkin asiakkaalle yhteistyöstä ja tarkoista suunnitelmista. Kun projekti suunnitellaan näin hyvin, ei aikataulu tee tiukkaakaan”, kiittää Ståhlstedt. 

”Olemme tyytyväisiä ja otettuja aina, kun meille luotetaan hoidettavaksi tällaisia tärkeitä projekteja. Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkein mittari yrityksemme ammattitaitoa ja sen oikeanlaista kanavointia arvioidessa. Haluamme olla luottamuksen arvoisia jatkossakin”.


Ollaanko yhteydessä?