Sinebrychoffin opasteratkaisut syntyvät nopeasti ja joustavasti

Referenssi

Sinebrychoffin opasteratkaisut syntyvät nopeasti ja joustavasti


Pohjoismaiden vanhin panimo, Sinebrychoff, sijaitsee Keravalla. Pitkän yhteistyön tuloksena niin sisällä kuin ulkona käytettävät tarrat, taulut ja turvallisuusmerkinnät ovat Novelan käsialaa.

”Sinebrychoffilla on hyödynnetty Novelan tarjonnasta kaikki mahdollinen, valomainoksia lukuun ottamatta. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja mutkatonta”, kiittää Sinebrychoffin tiedottaja Paula Suomi.

Turvallisuus ennen kaikkea

Suurella tuotantolaitoksella työskenneltäessä turvallisuusmääräysten noudattaminen on toiminnan ehdoton edellytys. Novela on toteuttanut esimerkiksi ovissa olevat tarroitukset, joissa kerrotaan turvallisuusmääräyksistä, kuten suojalasien ja turvakenkien käytöstä.

”Sinebrychoff on ollut Carlsberg-yhtiöissä todellinen turvallisuuden malliesimerkki. Muiden maiden työsuojelupäälliköt käyvät meillä katsomassa, miten opasteet ja merkinnät hoidetaan kunnolla”, Paula Suomi kertoo.

Nolla tapaturmaa -tavoitteeseen pyrkivällä tuotantolaitoksella ollaan hyvin tyytyväisiä Novelan tapaan toimia.

”Yhtä lailla isot kuin pienet työt, vaikkapa vain yksittäisen auton teippaus, hoituvat ammattitaidolla ja aikataulussa. Tuotteet ovat korkealaatuisia, tarrat kestäviä, ja samaa toimittajaa käytettäessä myös opasteiden ilme pysyy yhtenäisenä.”

Ratkaisut ideoidaan yhteistyössä

Oli sitten kyseessä jätteiden kierrätykseen opastava pleksitaulu tai oluen valmistuksesta kertova prosessitaulu, Novelan ammattilaiset auttavat ideoinnissa. Ratkaisuja pohditaan yhteistyössä, kosteissa tiloissa toimivista tarroista aina kellokorttilaitteen ”Hyvää työpäivää” -kylttiin asti.

”Novelan toiminta on nopeaa ja joustavaa. Aikataulut pitävät myös asennuksissa. Tarvittaessa myös Jari Lindqvist Novelan myynnistä käärii hihat ja toimii teipparin apumiehenä. Olen todella tyytyväinen läheiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön”, sanoo Suomi.


Ollaanko yhteydessä?