Hyvät ilmeet syntyvät yhdessä.

Me Novelassa tiedämme, että hyvä ilme vetää puoleensa asiakkaita. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten autamme lisäämään yrityksen tunnettuutta, informoimaan ja ohjeistamaan asiakkaita, tai vaikka sisustamaan siten, että liikkeessä on viihtyisää. Hyvät ilmeet myös muistetaan. 

Lukkokeskus

LUKKOKESKUS UUSI BRÄNDIUUDISTUKSEN YHTEYDESSÄ JULKISIVUT, SISÄTILAT JA AUTOT

Lukkokeskus toteutti laajan brändiuudistuksen viime keväänä. Tällöin kymmeniä vuosia samana säilynyt ulkoasu sai modernisoituneen ilmeen. Uusien tuulien puhaltaessa oli luonnollista uudistaa myös myymälöiden visuaalinen ilme sisältä ja ulkoa sekä autoissa, koska ne ovat tärkeitä tekijöitä brändin näkyvyyden näkökulmasta. Novela oli toteuttamassa uudistusta julkisivuissa, sisätiloissa ja ajoneuvoissa.

Lue lisää »

VALO HOTEL & WORK SAI BRÄNDI-ILMEEN MUKAISET OPASTEET

Novela suunnitteli ja toteutti sisätilojen opasteet VALO Hotel & Work -tilakonseptiin. Laaja opasteprojekti kattoi rakennuksen sisäopasteet, muun muassa huonenumeroinnit, kerrosopasteet, aulan erikoisopasteet, neuvotteluhuoneiden näkösuojateippaukset ja pistekirjoitusopasteet.

Lue lisää »

VALO Hotel & Work
Delva

3D-TULOSTUKSESSA ON VAIN MIELIKUVITUS RAJANA

3D-tulostus ei ole enää tulevaisuudessa siintävä teknologia, vaan se on jo täällä. Nopeampana, ympäristöystävällisempänä, joustavampana ja usein jopa edullisempana kuin perinteinen tuotantotapa. Nyt on kyse siitä, ketkä ensimmäisenä huomaavat 3D-tulostamisen edut ja hyppäävät liikkuvaan junaan.

Lue lisää »

NOVELA TEIPPASI YLI 500 LÄHITAKSIN AUTOA 4 PÄIVÄSSÄ

Reilut 500 taksia, yli 1000 tarraa ja 4 päivää – parhaimmillaan 3 minuuttia per auto. Lähitaksin ja Novelan yhdessä tekemä projekti onnistui pikavauhdilla. Novela valmisti tarvittavat tarrat ja heidän ammattitaitoiset asentajansa hoitivat nopean ja laadukkaan asentamisen.

Lue lisää »

Lähitaksi
Rovio

ROVION UUSI JULKISIVU YLLÄTTI TYÖNTEKIJÄT

Kymmenen vuotta täyttänyt Rovio halusi uudistaa niin julkisivuaan kuin edustustilojaan pääkonttorillaan Espoossa. Angry Birds ja muut tutut pelihahmot seikkailevat nyt aulassa, neuvottelutiloissa ja jopa niiden ovissa.  

”Ideana oli yllättää työntekijät 10-vuotispäivän kunniaksi. Kuvat asennettiin paikalleen viikonlopun aikana. Kun he tulivat maanantaina töihin, heti ulkona oli vastassa näyttävällä tavalla toteutettu, kulman yli menevä 100 m2 kokoinen jättibanderolli”, kertoo projektista vastannut myyntipäällikkö Aki Ståhlstedt Novelalta. 

”Tempaus otettiin ilolla vastaan ja Novelan laatuun ja asennukseen oltiin Roviolla tyytyväisiä. Oli mukava saada kiitosta heidän hyvien suunnitelmiensa ja ideoidensa toteuttamisesta. Ilman tyytyväisiä asiakkaita tätä työtä ei tehdä, ja näin positiivinen palaute valaa meihin uskoa, että olemme oikealla tiellä."

Lue lisää »

Kotikadun brändiuudistus vaati tehokkaan työprosessin

Kotikatu Kiinteistöpalvelut on valtakunnallinen kiinteistöhuoltoyhtiö, joka lupauksensa mukaisesti ”havaitsee, hoitaa ja huolehtii”, eli tuottaa asiakkailleen viihtyisää ja turvallista asumista. Aiemmin yhtiö tunnettiin nimellä Kh-Kiinteistöpalvelut. Keväällä 2019 läpikäydyn brändiuudistuksen teippaukset haastoivat Novelan joustavuuden ja tehokkuuden.

Lue lisää »

Kotikadun brändiuudistus vaati tehokkaan työprosessin
Grafiikka elävöittää Tapiolan pyöräparkin

Grafiikka elävöittää Tapiolan pyöräparkin

Espoon Tapiolaan avattiin lokakuussa 2019 pyöräparkki yli 400 polkupyörälle. Kauppakeskus Ainoaan yhdistyvää pyöräparkkia koristavat kuvataiteilija Seela Petran luomat veikeät hahmot, jotka Novela valmisti ja asensi paikoilleen. 

”Hahmoja on 69 kappaletta, ja jokaisella on oma tarinansa. Piirsin pieniä lyijy- ja värikynäpiirroksia, jotka Novela suurensi, tulosti alumiinikomposiittilevylle, leikkasi muotoon ja päällysti antigraffitilaminaatilla ennen asennusta”, kertoo Seela Petra.

Lue lisää »

Novela teippasi Starkille 20 rekkaa ja perävaunua

Pääkaupunkiseudun pienrakentajat ja rakennustyömaat saavat nyt toimitukset näyttävästi teipatuissa kuljetusajoneuvoissa. Starkin markkinointiviesti näkyy jopa viisiakselisten kuorma-autojen kyljestä kauas.

Lue lisää »

Novela teippasi Starkille 20 rekkaa ja perävaunua
Hertz

MM-JÄÄKIEKKO NÄKYI MYÖS LIIKENTEESSÄ

Novela toteutti suurella ylpeydellä naisten jääkiekon MM-kisojen autoteippaukset. Hertzin toimittamat autot edustivat liikenteessä koko jännittävien kisojen ajan. Ammattitaitoiset autoteipparit pesivät ja teippasivat muutamassa päivässä 10 autoa MM-kisojen kiiteltyyn ilmeeseen. Nopea teippaus on näppärä ja autolle vaaraton tapa saada mainosarvoa liikenteessä. 

Tyylikäs design ja mainosilme saatiin välitettyä auton pintaan korkealuokkaisilla tuloste- ja leikkuriteipeillä. Novela on 3M-valtuutettu teippausyritys, joka noudattaa laatustandardeja tuotannosta asennukseen, ja toteutuksella on myös laatutakuu. MM-kisojen jälkeen teipit poistettiin ja autot palautettiin normaaliin vuokrakäyttöön. 

 

Autoklinikan luottokumppani julkisivu-uudistuksissa

Suomen johtava vauriokorjaamoketju palvelee asiakkaitaan jo yli 30 Autoklinikalla ympäri Suomen. Novela on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Autoklinikan brändi-ilmeen mukaisia kylttejä, tarroja ja valomainoksia korjaamojen julkisivuihin sekä asiakaspalvelutiloihin.

”Aloitimme yhteistyön Novelan kanssa keväällä 2017. Yhteistyö on sujunut alusta alkaen saumattomasti. Parasta on, että saamme samalta kumppanilta kaiken tarvittavan julkisivun tai sisätilojen uudistukseen liittyen. Meille on helpottavaa kun esimerkiksi suunnittelutyötä, materiaaleja ja asennusta ei tarvitse tilata eri toimijoilta”, sanoo Autoklinikan markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Heli Avikainen.

Lue lisää »

Autoklinikka
Uusi lastensairaala

Muumit seikkailevat lastensairaalan pinnoilla.

Helsingin uusi lastensairaala on keskittynyt vaativaan erikoissairaanhoitoon. Lasten sairaalakokemusta ovat osaltaan helpottamassa tutut Muumi-hahmot. Novela teippasi laajan urakkansa aikana tuhansia neliöitä seiniä, lattioita ja lasipintoja.

”Novelan projektinjohto toimi tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin kanssa. Kaikki teippaukset tehtiin tarkasti piirustusten pohjalta, eikä meidän tarvinnut toimia välikätenä. He kävivät kuvaamassa ja tarkemittaamassa jokaisen kohdan ennen asennusta, kertoo teknisen toimiston päällikkö Mikko Eskelinen sairaalan rakentaneelta SRV:ltä.

Lue lisää »

Pohjolan Liikenteen violetti erottuu vahvasti 

Jo vuodesta 1949 Pohjolan liikenne on kuljettanut asiakkaitaan paikasta toiseen. Lähes 550 linja-autoa liikkuu yhdeksällä eri paikkakunnalla, lähelle ja kauas. Novela teippaa parhaillaan 17 linja-autoa, joista suurin osa hoitaa Länsi-Uudenmaan lähiliikennettä. 

Lue lisää »

Pohjolan Liikenne
Turvallista työpäivää

Sinebrychoffin opasteratkaisut syntyvät nopeasti ja joustavasti

Pohjoismaiden vanhin panimo, Sinebrychoff, sijaitsee Keravalla. Pitkän yhteistyön tuloksena niin sisällä kuin ulkona käytettävät tarrat, taulut ja turvallisuusmerkinnät ovat Novelan käsialaa.

Sinebrychoffilla on hyödynnetty Novelan tarjonnasta kaikki mahdollinen, valomainoksia lukuun ottamatta. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja mutkatonta”, kiittää Sinebrychoffin tiedottaja Paula Suomi.

Lue lisää »

Maailman ainoa Muumimuseo sai upean ulkoasun.

Tampere-talossa sijaitseva Muumimuseo sai Novelan toteuttamana upean visuaalisen ilmeen. Projekti toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Suunnittelutoimisto Dog Designin ja Muumimuseon kanssa. Erilaisia elementtejä käytettiin laajasti tehokeinona ja tehtävää oli runsaasti lasiteippauksista, irtokirjaimista, valaistusta kehyksestä ja muotoon leikatuista muumihahmoista alkaen. Aikataulua rajoitti etukäteen sovitut museon avajaispäivät.

”Rakentaessamme Muumimuseota kansainvälisten odotusten paineessa ja hektisessä aikataulussa Novela oli luottokumppani. Painojälki on priimaa, aikataulut pitivät ja tilannetajua sekä tarvittavaa joustoa löytyi. Erityiskiitos mukavalle henkilökunnalle rennosta mutta ripeästä työotteesta”, kiittelee näyttelypäällikkö Virpi Nikkari. 

Muumimuseo
Fira

”Novelalla on hyvä tekemisen meininki”

Suomalainen rakennusliike Fira pyrkii haastamaan alan perinteisiä toimintatapoja. Yritys on tutkinut miten palveluliiketoiminnan avulla on mahdollista tuoda enemmän arvoa asiakkaan rakennushankkeisiin. Työmaiden näkyvyydessä he luottavat Novelaan. 

Lue lisää »

Yli 80 K-Citymarkettia sai Libero-hyllynpäädyt.

Novela toteutti SCA Hygiene Products Oy:lle valtakunnallisen kampanjan. Tutulle asiakkaalle on tehty laajoja myymälänäkyvyyksiä aiemminkin. Tällä kertaa designtoimisto Pinto (kuva) suunnitteli Libero Touch -tuoteperheen hyllynpäädyt, jotka Novela toimitti kasausohjeineen kauppoihin. Hyllynpäädyt olivat näyttävästi esillä 27.3.–9.4.2017 kaikissa Suomen K-Citymarketeissa.  
 
Novela aloitti suunnittelun jo pari-kolme kuukautta ennen kampanjan aloituspäivää. Näin tuotteet, materiaalivalinnat ja hyllynpäädyn toteutustapa saatiin hiottua ajoissa kuntoon. Kampanjaelementteihin kuuluivat brändätty pahvirakenne hyllynpäädyn ympärillä, hintalistat, hyllypuhujat ja giveaway-laatikko, johon Novela toimitti asiakkaan toiveesta myös tuotelahjat. Maanlaajuinen toteutus tehtiin SCA:lle mahdollisimman helpoksi.

SCA Libero
Automatia

TalletusOtto-automaateille lisää opastusta.

Novela suunnitteli uuden graafisen ilmeen TalletusOtto-automaateille lisäten tarroituksella myös automaattien asiakasinformaatiota ja -ohjeistusta. Automaatteja on eri puolella Suomea yhteensä 165 kappaletta. Harri Pennanen Automatia Pankkiautomaatit Oy:stä on tyytyväinen yhteistyöhön: 
 

 

”Otin yhteyttä vanhaan tuttuun, hyvään ja luotettavaan toimijaan. Ajatuksena oli tehdä ulkoasu-analyysi ja sen myötä arvioida minkälaista uutta ilmettä TalletusOtto-automaatit mahdollisesti tarvitsevat. Novela valitsi helposti asennettavat, laadukkaat ja pitkäikäiset materiaalit. Tärkeintä uudessa ilmeessä on kuitenkin asiakasohjeistuksen paraneminen.”

 

Pääkaupunkiseudun suurin ulkomainos.

Novela teippasi VR:n lähijunan ulkopinnat. Projekti oli jännittävä, koska yhtäkään VR:n uudempaan kalustoon kuuluvaa SM4-junaa ei oltu aiemmin teipattu tässä laajuudessa. Pikkujätti-lääkäriketju teki sopimuksen kampanjasta Ykkösmedian kanssa, ja projekti käynnistyi vauhdilla. Asiakkaan mainostoimisto suunnitteli Novelan ohjeiden sekä VR:n ja Trafin vaatimusten mukaisen aineiston. 
 
Novelassa tulostettiin ja laminoitiin yhteensä 350 m2 materiaalia. SM4-junat liikennöivät ahkerasti, joten teippaus piti tehdä viikonlopun aikana – juna oli sen ajan pois käytöstä. Neljä Novelan asentajaa toimivat annetun ajan puitteissa, eikä epäonnistumisiin ollut varaa. Pikkujätti oli projektiin tyytyväinen ja pk-seudun suurin ulkomainospinta liikennöi raiteilla vuoden ajan.

VR-teippaus
Certego

Uusi ilme kautta valtakunnan.

Novela teki koko Suomen laajuisen suunnittelu- ja asennustyön, kun kaikki Certegon toimipisteet ja autot päivitettiin uuteen ilmeeseen. Certego aloitti toiminnan Suomessa Flexim Securityn ja Turvaykkösten siirtyessä osaksi Pohjoismaista Certego-verkostoa. Certego on Pohjoismaiden johtava turvaratkaisuiden tarjoaja. 
 
Novela hoiti valtakunnallisen projektinhallinnan ammattimaisesti. Asennukset ja teippaukset toteutettiin sovitun aikataulun puitteissa – työ sisälsi yli 130 autoteippausta, joista jopa 75 toteutettiin kahdessa viikossa. Certegolla on ympäri Suomen 21 toimipistettä, joihin Novela suunnitteli ja asensi kaikki tuotteet ikkunateippauksista aina irtokirjaimiin ja valomainoksiin asti.

Valomainokset ajoissa paikalleen. 

Suomalainen IT-asiantuntijapalveluita, ohjelmistokehitystä ja digitaalista design-työtä tarjoava yritys on järjestänyt muun muassa koodauksen maailmanmestaruuskilpailut ja on laukaisemassa vuoden 2017 aikana avaruuteen Suomen ensimmäisen kaupallisen satelliitin. 
 
Novela on toteuttanut uniikkeja valomainoksia ja printtituotteita Reaktorin tarpeisiin. Reaktor on ollut tyytyväinen Novelan palveluun – kaikki tilatut tuotteet on aina saatu ajoissa tapahtumiin.

Reaktor
Ahlsell

Tukkukauppiaan valomainos näkyy joka suuntaan.

Kansainvälinen Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, sähkö-, teollisuus- sekä kylmätuotteita ja palveluita. Suomessa toimipaikkoja on 34. 

Novela valmisti Ahlsellille akryylikirjainvalomainoksia. Kohdekohtaisesti mitoitetut ja asennetut valomainokset ovat eteen ja sivuille valaisevia ja näkyvät selkeästi kauemmaksikin. 

Palveluasenteesta täysi kymppi.

Kun uusi ammattikeittiöalan Fredman-konserni syntyi, yrityksen kaikki visuaaliset elementit luotiin uudelleen. Asiakaskokemus- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo Fredman Group Oy:stä kertoo yhteistyöstä Novelan kanssa:

"Novela riensi apuun, ja toteutti meille kattavasti kylttejä, valomainoksia ja tyylikkäitä messumateriaaleja. Yhteistyö Novelan kanssa oli täsmällistä ja idearikasta. Palveluasenteesta Novelalle voi antaa täyden kympin. Tämä porukka selvästi tietää, mitä tarkoittaa erinomainen asiakaskokemus."

Fredman
Ykkösmedia

Lentoasemilla lentää myös mielikuvitus.

Ykkösmedia Oy myy lentoasemien mainospintoja ympäri Suomen. Novela on palvellut yritystä jo useamman vuoden. Koska lentoasema koetaan arvokkaana ympäristönä, myös mainosten on oltava korkealaatuisia. Mainostajat ovat tarkkoja omasta brändistään, joten toteutusten tulee erottua edukseen.

Lentoaseman mainospinnat eivät rajoitu ainoastaan bannereihin, vaan tilat antavat mahdollisuuksia mielikuvituksellisiin toteutuksiin. Novela auttaa ideoinnissa ja koordinoi sekä toteuttaa mainosten asennukset aikataulussa ympäri Suomen, kiinteistöjen vaatimukset huomioiden.

Budget Sportille kylttejä ympäri Suomen.

Budget Sportin urheilukauppa toimii verkkokaupan lisäksi tällä hetkellä kymmenellä paikkakunnalla. Novela toteutti myymälöiden omatoimiostamiseen liittyvän materiaalin. Kyltit tulostettiin laadukkaalle alumiinikomposiittilevylle. 

Kylttien lisäksi Novela toimitti Budget Sportille muuta materiaalia, kuten roll-upit. Asennus hoidettiin Novelan valtakunnallisen asennusverkoston kautta nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Budget Sport
Hesburger

Hesburgerin ilme on tarkkaan ajoitettu. 

Kun remontoitu ravintola avataan, uuden ilmeen pitää olla ajoissa paikallaan: ikkuna- ja seinäteippaukset, kalusteiden, ovien ja tiskien teippaukset, ikkuna- ja pöytäkampanjamateriaalit, banderollit ja wc:n akryylifiguurit. Myös muuttuneet aukioloajat päivitetään näkyville, järjestelmällisesti.

Ravintoloiden remontit ovat erittäin tarkkaan aikataulutettuja, joten Novela asentaa kaiken juuri silloin kun on sovittu –  muiden toimijoiden aikataulujen kärsimättä. 

Referenssit

Millaisia tarpeita teillä on?

Tietosuojaseloste