Hyvä ilme kertoo kaiken oleellisen.

Me Novelassa tiedämme, että hyvä ilme vetää puoleensa asiakkaita. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten autamme lisäämään yrityksen tunnettuutta, informoimaan ja ohjeistamaan asiakkaita, tai vaikka sisustamaan siten, että liikkeessä on viihtyisää. Hyvät ilmeet myös muistetaan. 

SCA Libero

Yli 80 K-Citymarkettia sai Libero-hyllynpäädyt.

Novela toteutti SCA Hygiene Products Oy:lle valtakunnallisen kampanjan. Tutulle asiakkaalle on tehty laajoja myymälänäkyvyyksiä aiemminkin. Tällä kertaa designtoimisto Pinto (kuva) suunnitteli Libero Touch -tuoteperheen hyllynpäädyt, jotka Novela toimitti kasausohjeineen kauppoihin. Hyllynpäädyt olivat näyttävästi esillä 27.3.–9.4.2017 kaikissa Suomen K-Citymarketeissa.  
 
Novela aloitti suunnittelun jo pari-kolme kuukautta ennen kampanjan aloituspäivää. Näin tuotteet, materiaalivalinnat ja hyllynpäädyn toteutustapa saatiin hiottua ajoissa kuntoon. Kampanjaelementteihin kuuluivat brändätty pahvirakenne hyllynpäädyn ympärillä, hintalistat, hyllypuhujat ja giveaway-laatikko, johon Novela toimitti asiakkaan toiveesta myös tuotelahjat. Maanlaajuinen toteutus tehtiin SCA:lle mahdollisimman helpoksi.

TalletusOtto-automaateille lisää opastusta.

Novela suunnitteli uuden graafisen ilmeen TalletusOtto-automaateille lisäten tarroituksella myös automaattien asiakasinformaatiota ja -ohjeistusta. Automaatteja on eri puolella Suomea yhteensä 165 kappaletta. Harri Pennanen Automatia Pankkiautomaatit Oy:stä on tyytyväinen yhteistyöhön: 
 

 

”Otin yhteyttä vanhaan tuttuun, hyvään ja luotettavaan toimijaan. Ajatuksena oli tehdä ulkoasu-analyysi ja sen myötä arvioida minkälaista uutta ilmettä TalletusOtto-automaatit mahdollisesti tarvitsevat. Novela valitsi helposti asennettavat, laadukkaat ja pitkäikäiset materiaalit. Tärkeintä uudessa ilmeessä on kuitenkin asiakasohjeistuksen paraneminen.”

 

Automatia
VR-teippaus

Pääkaupunkiseudun suurin ulkomainos.

Novela teippasi VR:n lähijunan ulkopinnat. Projekti oli jännittävä, koska yhtäkään VR:n uudempaan kalustoon kuuluvaa SM4-junaa ei oltu aiemmin teipattu tässä laajuudessa. Pikkujätti-lääkäriketju teki sopimuksen kampanjasta Ykkösmedian kanssa, ja projekti käynnistyi vauhdilla. Asiakkaan mainostoimisto suunnitteli Novelan ohjeiden sekä VR:n ja Trafin vaatimusten mukaisen aineiston. 
 
Novelassa tulostettiin ja laminoitiin yhteensä 350 m2 materiaalia. SM4-junat liikennöivät ahkerasti, joten teippaus piti tehdä viikonlopun aikana – juna oli sen ajan pois käytöstä. Neljä Novelan asentajaa toimivat annetun ajan puitteissa, eikä epäonnistumisiin ollut varaa. Pikkujätti oli projektiin tyytyväinen ja pk-seudun suurin ulkomainospinta liikennöi raiteilla vuoden ajan.

Uusi ilme kautta valtakunnan.

Novela teki koko Suomen laajuisen suunnittelu- ja asennustyön, kun kaikki Certegon toimipisteet ja autot päivitettiin uuteen ilmeeseen. Certego aloitti toiminnan Suomessa Flexim Securityn ja Turvaykkösten siirtyessä osaksi Pohjoismaista Certego-verkostoa. Certego on Pohjoismaiden johtava turvaratkaisuiden tarjoaja. 
 
Novela hoiti valtakunnallisen projektinhallinnan ammattimaisesti. Asennukset ja teippaukset toteutettiin sovitun aikataulun puitteissa – työ sisälsi yli 130 autoteippausta, joista jopa 75 toteutettiin kahdessa viikossa. Certegolla on ympäri Suomen 21 toimipistettä, joihin Novela suunnitteli ja asensi kaikki tuotteet ikkunateippauksista aina irtokirjaimiin ja valomainoksiin asti.

Certego
Reaktor

Valomainokset ajoissa paikalleen. 

Suomalainen IT-asiantuntijapalveluita, ohjelmistokehitystä ja digitaalista design-työtä tarjoava yritys on järjestänyt muun muassa koodauksen maailmanmestaruuskilpailut ja on laukaisemassa vuoden 2017 aikana avaruuteen Suomen ensimmäisen kaupallisen satelliitin. 
 
Novela on toteuttanut uniikkeja valomainoksia ja printtituotteita Reaktorin tarpeisiin. Reaktor on ollut tyytyväinen Novelan palveluun – kaikki tilatut tuotteet on aina saatu ajoissa tapahtumiin.

Tukkukauppiaan valomainos näkyy joka suuntaan.

Kansainvälinen Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, sähkö-, teollisuus- sekä kylmätuotteita ja palveluita. Suomessa toimipaikkoja on 34. 

Novela valmisti Ahlsellille akryylikirjainvalomainoksia. Kohdekohtaisesti mitoitetut ja asennetut valomainokset ovat eteen ja sivuille valaisevia ja näkyvät selkeästi kauemmaksikin. 

Ahlsell
Fredman

Palveluasenteesta täysi kymppi.

Kun uusi ammattikeittiöalan Fredman-konserni syntyi, yrityksen kaikki visuaaliset elementit luotiin uudelleen. Asiakaskokemus- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo Fredman Group Oy:stä kertoo yhteistyöstä Novelan kanssa:

"Novela riensi apuun, ja toteutti meille kattavasti kylttejä, valomainoksia ja tyylikkäitä messumateriaaleja. Yhteistyö Novelan kanssa oli täsmällistä ja idearikasta. Palveluasenteesta Novelalle voi antaa täyden kympin. Tämä porukka selvästi tietää, mitä tarkoittaa erinomainen asiakaskokemus."

Lentoasemilla lentää myös mielikuvitus.

Ykkösmedia Oy myy lentoasemien mainospintoja ympäri Suomen. Novela on palvellut yritystä jo useamman vuoden. Koska lentoasema koetaan arvokkaana ympäristönä, myös mainosten on oltava korkealaatuisia. Mainostajat ovat tarkkoja omasta brändistään, joten toteutusten tulee erottua edukseen.

Lentoaseman mainospinnat eivät rajoitu ainoastaan bannereihin, vaan tilat antavat mahdollisuuksia mielikuvituksellisiin toteutuksiin. Novela auttaa ideoinnissa ja koordinoi sekä toteuttaa mainosten asennukset aikataulussa ympäri Suomen, kiinteistöjen vaatimukset huomioiden.

Ykkösmedia
Budget Sport

Budget Sportille kylttejä ympäri Suomen.

Budget Sportin urheilukauppa toimii verkkokaupan lisäksi tällä hetkellä kymmenellä paikkakunnalla. Novela toteutti myymälöiden omatoimiostamiseen liittyvän materiaalin. Kyltit tulostettiin laadukkaalle alumiinikomposiittilevylle. 

Kylttien lisäksi Novela toimitti Budget Sportille muuta materiaalia, kuten roll-upit. Asennus hoidettiin Novelan valtakunnallisen asennusverkoston kautta nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Hesburgerin ilme on tarkkaan ajoitettu. 

Kun remontoitu ravintola avataan, uuden ilmeen pitää olla ajoissa paikallaan: ikkuna- ja seinäteippaukset, kalusteiden, ovien ja tiskien teippaukset, ikkuna- ja pöytäkampanjamateriaalit, banderollit ja wc:n akryylifiguurit. Myös muuttuneet aukioloajat päivitetään näkyville, järjestelmällisesti.

Ravintoloiden remontit ovat erittäin tarkkaan aikataulutettuja, joten Novela asentaa kaiken juuri silloin kun on sovittu –  muiden toimijoiden aikataulujen kärsimättä. 

Hesburger

Referenssit

Millaisia tarpeita teillä on?